Enemærke & Petersen er af boligselskabet fsb udpeget som vinder af hovedentreprisen på renoveringen af Lundevænget, der er en af Københavns første stok-bebyggelser, bygget i 1934. Aftalen har en værdi af 390 millioner kroner.
Bebyggelsen nær Ryparken skal renoveres med respekt for bebyggelsens arkitektur og historie, og boligerne skal moderniseres. Renoveringsprocessen skal blandt andet give Lundevænget nye vinduer, ny ventilation, nyt tag, efterisolering af gavle, og alle installationer skal udskiftes. Derudover skal køkkener og badeværelser moderniseres, ligesom der etableres tilgængelighedsboliger og nye tre-værelses lejligheder.
Hovededtreprisen indeholder også opførelsen af et nyt fælleshus, hvor Lundevængets beboere kan mødes i fremtiden.
Hos Enemærke & Petersen er adm. direktør Henrik Mielke begejstret for den nye ordre:
– Vi plejer at sige, at renovering af almene boliger er vores hjerteblod. Så Lundevænget er lidt af en drømmeordre for Enemærke & Petersen, da projektet kombinerer vores renoveringsfaglighed med vores sociale og dialogprægede tilgang til byggeprocessen, fastslår han.
475 boliger i 14 blokke
Lundevænget har i alt 475 boliger, fortrinsvis to-værelses lejligheder, som er fordelt på 14 forskellige blokke. Bebyggelsen administreres af boligselskabet fsb, og helhedsplanen for området er skabt af Rambøll, som har leveret både arkitekt- og ingeniørydelser. Kuben Management er genhusningskonsulent.
Opgaven vil have positiv virkning på MTH Group’s omsætning og resultat for 2017 og frem, men giver ikke anledning til at ændre de tidligere offentliggjorte udmeldinger til den økonomiske udvikling for 2017.
Forventninger til den fremtidige økonomiske udvikling er ifølge deres natur forbundet med risici og usikkerhedsfaktorer, hvilket indebærer, at den faktiske udvikling kan afvige væsentligt fra forventningerne.